VACATURE LOGISTIEK MEDEWERKER / MAGAZIJNMEDEWERKER

Zoek jij een logistieke functie in de omgeving van Zoetermeer/ Lansingerland?

Wij zoeken enthousiaste magazijnmedewerkers die in Benthuizen ons team komen versterken.
Wil je werken in een familiebedrijf, in een klein team waar we echt als team werken en elkaar goed kennen? Waar je geen avond- of weekenddiensten hebt, maar om 17.00 uur naar huis kunt en waar we met elkaar alles doen om de bestellingen op tijd bij de klant te hebben. Als dit bij jou past, dan hebben wij een leuke functie voor jou!

Hoe ziet jouw dag eruit:

Je start de dag met een kop koffie of thee terwijl de magazijnchef de dag met het team doorneemt. Zo weet je wat je die dag kunt verwachten. Het kan druk zijn en op die extra drukke dagen zetten we met z’n allen de schouders eronder om alle orders toch zo snel mogelijk de deur uit te doen.

Meestal start je met het orderpicken en het samenstellen van orders. Later op de dag maak je de orders verzendklaar en vul je het magazijn bij. De bestellingen bestaan uit drogisterij artikelen en het aanbod van producten is groot en steeds weer wisselend. Dat maakt het werk in ons magazijn afwisselend en veelzijdig. 

Met elkaar zorgen we ervoor dat het magazijn schoon en opgeruimd blijft, dus aan het einde van de dag even een bezem door het magazijn vind jij normaal. Met jullie kleine magazijnteam van 7 collega’s weten jullie het toch maar weer mooi te fiksen dat alle orders op tijd en volledig de deur uit gaan en het magazijn weer op orde is.

Een deel van jouw taken op een rijtje:

 • Orderpicken van drogisterij artikelen;
 • Orders samenstellen;
 • In- en uitpakwerkzaamheden;
 • Bijvullen artikelen;
 • Het magazijn opgeruimd en bezemschoon houden.

Welke ervaring en eigenschappen heb je nodig voor deze functie:

 • Je spreekt goed Nederlands en kunt orders goed lezen;
 • Ervaring in een magazijn is een pré;
 • Het is vaak druk, dus het is fijn als jij de rust kunt bewaren en toch netjes kunt blijven werken;
 • We zoeken vooral naar enthousiasme; jouw wil om er een succes van te maken!

Natuurlijk hebben wij jou ook veel te bieden:

 • Een fulltime functie met veel afwisseling, vrijheid en eigen verantwoordelijkheid;
 • Een dynamische en jonge werkomgeving in een klein en persoonlijk familiebedrijf;
 • Een passend salaris, een pensioenregeling en 24 vrije dagen per jaar op fulltime basis.

Wie zijn wij:

Van der Tang Trading BV is een familiebedrijf dat sinds 1926 bestaat. Collega’s ervaren het als bijzonder dat er een jonge directie aan het roer staat. De sfeer is mensgericht en gemoedelijk, ook al wordt er hard gewerkt. Iedereen gaat er echt voor om met elkaar het succes te maken. Die successen vieren we dan ook graag met elkaar!

We zijn nu met een team van 12 collega’s: 1 logistiek manager, 1 logistiek coördinator, 5 magazijnmedewerkers, 2 office medewerkers binnendienst, 1 finance medewerker en 2 directieleden. Met elkaar maken we er dagelijks een succes van de klanten optimale service te bieden en steeds weer een nieuw en verrassend assortiment aan drogisterij artikelen aan te kunnen bieden.

Nu alleen de sollicitatie nog:

Wij maken graag kennis met jou en kijken uit naar jouw cv mét motivatiebrief via Laura@vandertangtrading.nl. Je kunt ook bellen om jouw interesse kenbaar te maken via tel. 079-3315931. Op onze website laten we graag meer zien over ons bedrijf en ons assortiment aan producten: www.cosmeticapartijen.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.