Van der Tang Trading is een voorraadhoudende voordeel groothandel in drogisterij artikelen. In ons magazijn in Benthuizen hebben wij een breed assortiment bekende A-merk drogisterij- en huishoudelijke artikelen op voorraad tegen zeer scherpe prijzen. 

Wij kopen onze artikelen partijmatig in door heel Europa; zo houden we onze prijzen scherp en ons assortiment breed. Door deze manier van inkopen onderscheiden wij ons ook van een reguliere groothandel en kunnen wij onze artikelen scherp prijzen.

Daarnaast staat klanttevredenheid bij Van der Trading hoog in het vaandel. We proberen altijd flexibel te zijn richting onze klanten en waar nodig mee te denken. Heeft u een order snel nodig? Wij proberen het voor u te regelen. Wilt u graag nog meer van een artikel hebben dat net uitverkocht is? Wij proberen het snel voor u bij te kopen. Bent u op zoek naar een specifieke soort douchegel? Wij gaan voor u op zoek. Zo proberen wij elke dag de goedkoopste, de breedste en de klantvriendelijkste groothandel te zijn!