Van der Tang Trading is een groothandel voor zakelijke klanten. We leveren dus niet aan consumenten. Door de jaren heen is onze klantenkring steeds breder geworden. Van oudsher leveren wij nog steeds veel markthandelaren die met drogisterij artikelen op de markt staan. Daarnaast zijn ook veel drogisterijen vaste klant bij ons. Door het inkoopvoordeel kunnen zij hun marge verbeteren of zelf mooie prijsacties maken richting hun klanten.

Ook hebben wij soms artikelen in ons assortiment die de reguliere groothandels niet in het assortiment hebben. Naast de reguliere drogisterijen verkopen wij ook aan online drogisterijen, webwinkels, dealsites, beautysalons, kapsalons, stuntwinkels, supermarkten etc. De breedte van onze klantenkring zien wij ook terug in de bestellingen; klanten kunnen bij ons terecht voor zowel grote als kleine bestellingen. Ook export klanten, exporteurs, andere groothandels of grote traders kunnen bij ons terecht. 

Zakelijke klanten zijn van harte welkom ons cash & carry magazijn te bezoeken en hun order zelf te verzamelen. Daarnaast is het ook mogelijk een order via onze website (www.cosmeticapartijen.nl) of via onze bestellijsten aan ons door te geven. Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling.